Trespa onderhouden

Trespa-gevelbekleding staat bekend om zijn onderhoudsarme karakter. Dat is gunstig, want zo heeft u minder omkijken naar het onderhoud van het Trespa. Toch wordt ook dit materiaal door de jaren heen geleidelijk dof en verweerd, wat afdoet aan de mooie en representatieve uitstraling van uw pand.

Hoe kunt u dan het beste Trespa onderhouden? Zijn er wel de juiste materialen en technieken voor beschikbaar? Vanuit die gedachte is Guldie Gevelexperts ontstaan. Onder dit label herstellen wij zogenaamd ‘onderhoudsvrije’ gevelmaterialen in hun oude glorie. Gewoon tijdens het reguliere vastgoedonderhoud. Zo mooi kan bevlogenheid zijn.

Totaalonderhoud inclusief Trespa-platen

Alle aspecten samen maken een pand tot wat het is. Een gevel kan nog zo mooi en representatief ogen, als bijvoorbeeld het schilderwerk of de vloercoating niet naar behoren is onderhouden, doet dat alsnog af aan de uitstraling. Daarom doen wij bij Guldie altijd aan totaalonderhoud, waarbij we alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwschil meenemen. Dat betekent onderhoud aan Trespa-platen, maar ook zaken zoals:

We onderhouden alles wat nodig is, op het moment dat het nodig is. Inclusief uw Trespa-gevelbekleding. Waar nodig werken we samen met onze ketenpartners, waaronder dakdekkers, metselaars, elektriciens en loodgieters. Samen gaan we voor goud: een pand dat esthetisch, technisch en functioneel staat als een huis.

Wat er naast Trespa-onderhoud nog meer moet gebeuren, leggen we in overleg met u vast in een onderhoudscontract. Dit stemmen we af op uw wensen en uw budget, zoals een MJOP of uw jaarlijkse begroting. U heeft als opdrachtgever gewoon één vast aanspreekpunt terwijl u van onze integrale aanpak profiteert. Wel zo makkelijk.

Trespa behandelen met Gevelexperts

Er zijn verschillende manieren om Trespa te onderhouden. Veelvoorkomende werkzaamheden rondom Trespa-gevelplaten zijn bijvoorbeeld:

Soms zijn deze methodes prima toepasbaar bij Trespa-onderhoud. Echter zijn ze geen van allen écht toegespitst op het herstel of behoud van de oorspronkelijke uitstraling. Niet zo vreemd, want voor een materiaal dat als onderhoudsvrij in de markt is gezet zijn er ook weinig technieken en specialisten te vinden. Maar ze zijn er wel.

Bij Guldie Gevelexperts zijn we op zoek gegaan naar betere oplossingen. En we hebben ze gevonden. Door de juiste producten en applicatiemethodes te combineren en onze specialisten op de juiste manier op te leiden, zorgen we dat we voor elke situatie een oplossing hebben. Net zoals u bij al onze andere werkzaamheden gewend bent, gaan wij secuur, bevlogen en duurzaam te werk. Samen gaan we voor goud. Ook bij onderhoud aan Trespa-gevelbeplating.

Ontdek onze methode Hoe wij te werk gaan