Wandafwerking

De oppervlakten van een gebouw bepalen in hoge mate de uitstraling. Vloeren, plafonds, gevels, en ook muren. De juiste wandafwerking kiezen is een belangrijkere beslissing dan u misschien denkt. Ga daarom niet voor de eerste de beste wandafwerking voor uw nieuwbouw of renovatie. Bedenk goed wat u wilt uitstralen.

Een representatief kantoor of een wat speelser schoolgebouw? Moderne wandafwerking voor uw nieuwbouw of een landelijke sfeer met decoratieve wandafwerking? Onze onderhoudsspecialisten helpen u graag de juiste wandafwerking te realiseren. Voor een pand dat staat als een huis.

Wandafwerking nodig? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wandafwerking buiten

Soorten wandafwerking

De mogelijkheden van wandafwerking zijn talrijk. Zo kunt u gaan voor schilderwerk, behangwerk of stucwerk. Perfect als het om wandafwerking binnen gaat. Maar ook bak- of natuursteen voor buiten of wandafwerking met betonlook voor de badkamer zijn opties. Of wat dacht u van een exclusieve wandafwerking: wist u bijvoorbeeld dat een wand afwerken ook mogelijk is met leer en kurk? We lichten een aantal opties uit:

Wandafwerking badkamer
In een badkamer is het verstandig te kiezen voor een strakke, makkelijk schoon te houden (en dus hygiënische) soort wandafwerking. Er wordt dan ook vaak gekozen voor badkamerafwerkingen zoals betonstuc, natuursteen of tadelakt.

Dit soort afwerkingen zien we ook vaak op zakelijk vlak, zoals in bedrijfs- en winkelpanden, toegepast worden. Niet ten minste omdat wanden en vloeren naadloos kunnen worden afgewerkt. Perfect voor badkamers, maar ook voor andere ruimtes die aan hoge eisen en normen rondom reinigbaarheid moeten voldoen (bijvoorbeeld HACCP). Denk aan de voedingsmiddelenindustrie of de farmacie.

Decoratieve wandafwerking
Soms vraagt een ruimte om een unieke uitstraling. Denk aan een lobby, ontvangstruimte, wachtkamer, kantoortuin, en ga zo maar door. In zulke gevallen is decoratieve wandafwerking een goede keuze. Bijvoorbeeld bepaalde patronen, kleuren of materialen, of met fotobehang. Zo sluit uw wandafwerking 100% aan bij uw huisstijl.

Binnenwandafwerking vs. buitenwandafwerking
In wandafwerking binnen of buiten zit verschil qua mogelijkheden. Buiten krijgt u tenslotte te maken met invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden. Wandafwerking voor buiten moet dus sterk zijn, maar nog steeds uitnodigend – de gevel is tenslotte het eerste wat mensen van u zien. Het visitekaartje van uw pand.

Binnen wilt u de juiste sfeer realiseren. Industrieel, modern, landelijk, minimalistisch... Bij elke interieurstijl passen bepaalde kleuren en materialen. De juiste wandafwerking helpt de gewenste sfeer neer te zetten. Zodat uw pand uitstraalt wat u wilt uitstralen.

Kies uw kleurpalet

Een wand afwerken: de beste aanpak

Geen materiaal en geen techniek is precies hetzelfde. Daarom is het belangrijk een specialist in te schakelen die de juiste kennis op zak heeft, ongeacht naar welk type wandafwerking uw voorkeur uitgaat. Sterker nog: een goede specialist denkt daarover al met u mee en adviseert u hierin persoonlijk en eerlijk.

Wandafwerking binnen door Guldie Barneveld

Wandafwerking door Guldie

Bij Guldie werken geen schilders, maar onderhoudsspecialisten. Bevlogen vakmensen die alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden vakkundig uitvoeren. Zij kunnen met elk materiaal en elke techniek uit de voeten en waarborgen doordacht advies, heldere afspraken, korte lijnen en een professionele houding. Tijdens iedere stap van het proces weet u wat u van ons kunt verwachten en het resultaat is altijd meesterlijk mooi.

Bovendien hebben wij alles in huis om uw gebouw te onderhouden, verfraaien en blijvend te verbeteren. Niet alleen wandafwerking, maar alles dat nodig is. En met oog op de lange termijn. In overleg met u stellen we een meerjarenonderhoudsplan op, wat we op basis van een onderhoudscontract op maat uitvoeren. Zo mooi kan resultaatgericht samenwerken zijn.

Offerte wandafwerking aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van wandafwerking bij Guldie? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Samen gaan we voor goud.

Offerte aanvragen