Stucwerk Barneveld

Op zoek naar een stukadoor in Barneveld? De onderhoudsspecialisten van Guldie gaan voor goud als het om stucwerk gaat. Als schilder en stukadoorsbedrijf in Barneveld en omstreken maken wij elk pand meesterlijk mooi. Of het nu om een monumentaal kantoorpand, appartementencomplex, zorg- of onderwijsinstelling gaat. Bekijk wat onze stukadoors voor u kunnen betekenen.

Meteen de prijs voor stuken weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat is stucwerk?

Stucwerk – soms stuc, stucco of (glad) pleisterwerk genoemd – is een vorm van plafond- en wandafwerking. Er bestaat zowel glad of vlak pleister als sierstucwerk of sierpleister. Bij dit laatste kunt u denken aan afwerkingen met structuur. Zulke soorten stucwerk zijn bijvoorbeeld spachtelputz en granol. Ook spackspuitwerk is een veelvoorkomende gestructureerde afwerking.

Met zoveel varianten kan stuken op plafonds, muren en gevels allerlei uitstralingen creëren. Eigenlijk is er geen interieur waarin stucwerk misstaat. Stucwerk prijkt dan ook in menig bedrijfspand, appartementencomplex en instelling. Zelfs bij de renovatie of restauratie van een monument wordt stucwerk vaak toegepast. Een stukadoor wordt vaak ingeschakeld voor werkzaamheden zoals:

 • Wanden stuken
 • Buitenmuur stuken (gevel)
 • Plafond stuken
 • Hele huis stuken
 • Bakstenen muur stuken
 • Badkamer stuken met betonlook
 • Muur stuken met cement of met roodband (halfputz)

Stucwerk door een professionele stukadoor Barneveld

Stukadoor vs. zelf stuken

Wat doet een stukadoor dat ik niet kan, denkt u misschien. Zelf stuken is zeker mogelijk, maar houd er rekening mee dat stucwerk complex is vanwege de vele variaties en mogelijkheden. Ook factoren zoals ondergrond, levensduur en eigenschappen van het gekozen materiaal spelen mee. Valt het resultaat tegen, dan bent u verder van huis. Bovendien concentreert u zich waarschijnlijk veel liever op uw core business, maar wilt u tegelijkertijd dat uw pand(en) in optimale staat verkeren.

Voordelen van een professioneel stukadoor:

 • Tijd en moeite: stucwerk moet secuur en netjes gebeuren. Dat kost een doe-het-zelver meer tijd en moeite dan een specialist;
 • Resultaat: een stukadoor realiseert altijd een professioneel resultaat, dat bovendien lange tijd de mooie uitstraling behoudt;
 • Kennis van zaken: een specialist weet welke aanpak de verschillende materialen en ondergronden nodig hebben voor het gewenste resultaat;
 • Eerlijk advies: is iets niet mogelijk of is een andere aanpak beter? Een goede stukadoor geeft het aan;
 • Materiaal: een stukadoorsbedrijf werkt met professionele materialen, waardoor het resultaat nog mooier is en ook langer zo blijft.

Stucwerk door Guldie

Guldie is niet zomaar een stukadoor in Barneveld. Onze betrokken en bevlogen medewerkers houden zich bezig met alle meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de hele gebouwschil. Compleet vastgoedonderhoud, dus. Dankzij onze uitvoerige expertise zijn wij alom inzetbaar en leveren we op alle vlakken vakmanschap. Daarom noemen we onszelf ook geen stukadoors, maar onderhoudsspecialisten.

Samen met onze ketenpartners organiseren we het volledige onderhoud aan de gebouwschil. Met doordacht advies, heldere afspraken, korte lijnen en een professionele houding zullen wij meedenken, beschermen en ontzorgen. Met onverdeelde aandacht voor de eindgebruikers maken we hun leef- en werkomgeving mooier en functioneler. Of het nu om een kantoorpand, appartementencomplex, zorg- of onderwijsinstelling of monument gaat. Zo mooi kan bevlogenheid zijn.

Bekijk onze projecten

Stuken: de kosten

Wat voor stuken de prijs precies is, is afhankelijk van de omvang en moeilijkheid van het project. Ook zijn de kosten van het stuken afhankelijk van het specifieke materiaal en de toe te passen techniek.

Vraag daarom een offerte aan om de prijs per m2 of uur op te vragen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Liever eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we voor goud.

Offerte aanvragen