Image

Guldie

Bij ons straalt het enthousiasme ervan af. Letterlijk en figuurlijk. Met ruim 130 jaar ervaring, kennis en meesterschap dat al generaties lang wordt doorgegeven, zijn het de medewerkers van nu die het verschil maken. Met hun betrokkenheid, bevlogenheid, meesterschap, innovatieve oplossingen en continue ideeën om te verduurzamen dragen zij allemaal bij aan een optimaal resultaat. De medewerkers zijn de spil van ons familiebedrijf. Daarom blijven we investeren in hun meesterschap en creëren we tijd en ruimte voor hun ontwikkeling. Zodat we steeds opnieuw in staat zijn om slimme onderhoudsoplossingen te bieden die uw gebouw(en) effectief, comfortabel, veilig en gezond houden.

Tijdlijn

Ruim 130 jaar ervaring, kennis en vakmanschap. Zo ziet dat er in vogelvlucht uit!

Image 1

1998

Nadat Ad bijna 40 jaar de leiding had over het schildersbedrijf vond hij een opvolger in zijn zoon Jaap. Daarmee kwam de vierde generatie aan boord. De verf- en behangwinkels, die inmiddels ook onderdeel uitmaakten van het bedrijf, zijn in dezelfde periode overgenomen door zijn andere zoon, Adriaan. De afgelopen jaren is het bedrijf verder gegroeid en geprofessionaliseerd en inmiddels werken er ruim 30 schilders, glaszetters en timmermannen.

Image 2

1990

Een historisch hoogtepunt was er voor ons bedrijf toen in 1990 bij het 100-jarig bestaan door Hare Majesteit Koningin Beatrix het predikaat Hofleverancier werd toegekend. Een letterlijke kroon op ons werk!

Image 3

1928 & 1958

De opvolging van Cees werd gevonden binnen de familie rond 1928. De enige zoon nam het bedrijf over. Deze J.A.F. Guldie heette in de volksmond "Das". Ook deze generatie kon alleen door hard werken de crisisjaren overleven. De ene J.A.F. Guldie werd rond 1958 afgelost door de volgende, Adamus, oftewel Ad. Ook twee broers waren op dat moment werkzaam in het bedrijf. In de derde generatie groeide het schildersbedrijf uit van een ambachtelijk bedrijf naar een professioneel schildersbedrijf, met meer dan 20 schilders in dienst.

Image 4

1890 Oprichting

De leiding van het bedrijf in de eerste generatie lag bij Cees Guldie, meesterschilder te Barneveld. Van de geschiedenis van die tijd is weinig bekend. We gaan ervan uit dat hij grotendeels zelf schilderde, aangevuld met een wisselend aantal knechts. Verf werd in die tijd grotendeels zelf gemaakt en er werd creatief naar oplossingen gezocht als materialen niet voorhanden waren. Nog steeds is flexibiliteit een van de kernwaarden van ons bedrijf!

Alle ruimte voor contact

Meer weten?

Stel je vragen direct aan Jaap Guldie

jaap@guldie.nl

Bellen

Jaap