VvE-schilder

Iedereen is gebaat bij een goed onderhouden woningcomplex. Daar zult u het als eigenaren ongetwijfeld over eens zijn. Goed onderhoud zorgt voor een leefomgeving waar bewoners van genieten én behoudt de waarde van het gebouw.

Als VvE-schilder in Barneveld en omstreken verzorgt Guldie al het vastgoedonderhoud en schilderwerk voor VvE’s en woningcorporaties. Met een planmatige, integrale aanpak en vooruitziende blik ontzorgen onze onderhoudsspecialisten uw vereniging volledig. Voor een meesterlijk mooi resultaat. Altijd. Of wij nu binnen of buiten, in de zomer of de winter schilderen.

Heeft uw VvE al een MJOP?

Sinds 1 januari 2018 moeten VvE’s sparen voor onderhoud. Dat betekent een verplichte reservering die aan een onderhoudsplan van de VvE moet worden besteed: het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Aan de hand hiervan kunt u het beste vaststellen hoe groot uw reservefonds moet zijn.

Wij vertalen uw visie op de toekomst, uw plannen en uw ambities naar een concreet plan, zodat u weet waar u aan toe bent qua onderhoud en onderhoudskosten. Of het nu om een MJOP voor een grote of kleine VvE gaat. Zo zorgen wij er altijd voor dat uw pand er meesterlijk mooi bij staat.

Wat hoort er in een MJOP?

Integraal VvE-onderhoud

Een VvE-schilder doet meer dan alleen schilderen. Tenminste, in ieder geval wel als het gaat om de VvE-schilders van Guldie. Door onze integrale aanpak verzorgen we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwschil.

Dat betekent dus het schilderwerk én al het andere nodige onderhoud voor uw VvE of woningcorporatie. Denk aan o.a.:

  • Gevelonderhoud
  • Beglazing
  • Vloercoatings
  • Betonrenovatie
  • Houtrotreparatie
  • Wandafwerking
  • Stuc- en behangwerk

Met andere woorden: het totale pakket aan onderhoudswerkzaamheden. Zo zetten wij een leefomgeving neer waar alle bewoners van genieten en waarbij de waarde van het gebouw blijft behouden. Meteen goed en vakkundig onderhouden is tenslotte goedkoper en efficiënter dan de gevolgen van achterstallig onderhoud herstellen.

Offerte voor VvE-schilder

Een schilder voor uw VvE inschakelen? De onderhoudsspecialisten van Guldie helpen u graag uw VvE-onderhoudsplan op te stellen en voeren alle nodige werkzaamheden vervolgens ook uit. Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

De expertrol die Guldie inneemt vinden wij erg waardevol. Bestuursleden zijn immers leken op het gebied van schilderwerk, dus het is fijn om samen te werken met een partij die écht verstand van zaken heeft en ons bedient met gedegen advies. En ook niet onbelangrijk: het personeel van Guldie is naast vakkundig ook erg vriendelijk!
Reference-Avatar

Ria van den Brink

Secretaris VvE Ericastate