Schildersbedrijf Barneveld

Schildersbedrijf Guldie in Barneveld maakt uw pand of woning meesterlijk mooi. Van binnen en buiten. Al meer dan 125 jaar verzorgen wij schilderwerk voor particulieren, bedrijven, instellingen en VvE's in Barneveld en weide omtrek. We kunnen eigenlijk niet anders zeggen dan dat ons schildersbedrijf een begrip is in Barneveld en daarbuiten. Dankzij onze meesterlijke schilders, die zelfs voor u in de winter schilderen.

Schildersbedrijf barneveld gaat samen voor goud
Onze schilders gaan samen voor goud

Guldie schilders geven Barneveld het gouden randje

Zoekt u een schildersbedrijf in Barneveld? Een binnenschilder, buitenschilder, of winterschilder? Dan zit u bij ons goed.

Of het nu gaat om het schilderen van een woning, school of zorginstelling: keer op keer blijkt dat mooi schilderwerk de stemming van bewoners en gebruikers beïnvloedt. In ons schilderbedrijf staan de eindgebruikers daarom scherp op ons netvlies. Met uitgebreide kennis over kleur- en materiaalgebruik en vooral onze liefde voor het vak geven we hun leef- en werkomgeving een gouden randje.

Wij werken met betrokken en bevlogen schilders die hun stinkende best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met passie, vakmanschap en eersteklas schildersmateriaal. Samen gaan we voor goud. 

Schilderwerken in Barneveld

Wij verzorgen vastgoedonderhoud en prachtig schilderwerk in onze omgeving. In Amersfoort, Ede, Baarn of andere plaatsen in Gelderland of Utrecht. Ook dIcht bij huis in Barneveld, wij zijn er trots op.

schilder in barneveld onze projectenProject Villa de Horst in Barneveld

Schildersbedrijf en vastgoedonderhoud

Wij zij meer dan een schilder in Barneveld. Is uw pand toe aan een schilderbeurt, stylingadvies of gevelonderhoud? Zoekt u een partner voor het vaste onderhoud? Neem contact met ons op of voor een afspraak of offerte.