Schilderwerk

Als het om schilderwerken gaat, is Guldie uw aangewezen schildersbedrijf in Barneveld. Geen schilderwerk waar wij onze hand voor omdraaien: van een enkele gevel schilderen tot een heel kantoor of huis schilderen. Met passie, vakmanschap en eersteklas materiaal klaren wij iedere schilderklus.

Schilderwerk: het gouden randje

Schilderwerk is onderhoud. Het behoud niet alleen het mooie aangezicht van uw pand, maar ook de kwaliteit van het onderliggende materiaal. En met goed onderhoud voorkomt u hogere reparatiekosten. Zo staat uw gebouw altijd als een huis.

Daarvoor moet de juiste verf op de juiste plaats en met de juiste techniek aangebracht worden. Onze betrokken en bevlogen schilders hebben de kennis in huis om dit in iedere leef- en werkomgeving te bewerkstelligen. Zij buigen zich o.a. over:

Kortom: onze schilders geven Barneveld en omstreken het gouden randje.

Schilder voor schilderwerk in Barneveld

 

Onderhoud en schilderwerk inéén

Het mooie aan Guldie is dat wij veel meer dan doen dan schilderen alleen. Want schilderwerk is onderhoud, maar onderhoud bestaat uit meer dan schilderwerk.

Met onze integrale aanpak ontfermen wij ons over het complete vastgoedonderhoud. We noemen onszelf dan ook wel onderhoudsspecialisten in plaats van schilders.

Alle meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij zelf uit. Waar nodig schakelen wij onze gespecialiseerde ketenpartners in. Eén centraal aanspreekpunt en de kennis en kwaliteit van meerdere specialisten. Dat is de belofte van Guldie.

Onderhoudscontract voor schilderwerk

Onderhoud is nu eenmaal met regelmaat nodig. Daarom biedt een onderhoudscontract duidelijkheid en houvast. U hoeft niet elke keer opnieuw een schilder in te schakelen, maar weet u wel zeker dat de nodige werkzaamheden op het juiste tijdstip gebeuren. In het geval van VvE’s is het zelfs verplicht een meerjarenonderhoudsplan te hebben.

Bij Guldie stellen we zo’n MJOP of ander onderhoudscontract voor u op. Uiteraard in overleg met u op en rekening houdende met uw visie op de toekomst, plannen en ambities. Al het onderhoud, de planning en kosten staan hierin transparant en helder vastgelegd.

Schilderwerk buiten Barneveld

 

Onze schilderwerken in Barneveld e.o.

Als schildersbedrijf in de regio Barneveld beschikken wij over meer dan 125 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij al vele prachtige schilderprojecten mogen verrichten. In woningen, scholen, zorginstellingen, appartementencomplexen, kantoren, bedrijfspanden, monumenten, en ga zo maar door. Elke keer weer gaan we samen voor goud.

Bekijk alle projecten

Offerte voor een schilder nodig?

Is uw pand toe aan nieuw schilderwerk? Laat ons een offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Neem contact op