Gevelonderhoud Barneveld

Goed gevelonderhoud is onmisbaar. De gevel is het visitekaartje van uw pand: het eerste wat bezoekers zien en dus de eerste indruk die ze krijgen.

Met regelmatig onderhoud aan de gevel is dit visitekaartje altijd netjes en representatief. En u maakt er helemaal meesterlijk mooi werk van door onze onderhoudsspecialisten in te schakelen voor uw gevelonderhoud in Barneveld e.o.

Niet zomaar gevelonderhoud

De ene gevel is de andere niet. Zeker als het gaat om panden als kantoren, zorginstellingen, scholen en appartementencomplexen, is er vaak een geheel eigen aanpak nodig.

Bij Guldie zijn we behendig in niet alleen schilderwerk, maar het complete vastgoedonderhoud. Dat betekent onder meer gespecialiseerd schilderwerk voor VvE’s en gevelonderhoud voor scholen. Elk pand maken wij meesterlijk mooi, zodat u uw bezoekers welkom kunt heten. Ook in de winter.

Meer over ons totaalonderhoud

Waarom gevelonderhoud: onderhoud is behoud

De gevel krijgt veel te verduren. Dat merkt u aan het aangezicht, maar heeft ook effect op de kwaliteit en veiligheid. Op den duur kunnen er barsten en scheuren in de gevel ontstaan. U bent verder van huis als de gevel repareren nodig blijkt - dat brengt vaak veel hogere kosten dan bij gevelonderhoud met zich mee.

Dat gebeurt natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Daarom is het goed om middels onderhoud erger te voorkomen. De onderhoudsspecialisten van Guldie zorgen ervoor dat uw gevelbekleding er prachtig én secuur bij blijft staan.

Gevelonderhoud Barneveld

 

Soorten gevelonderhoud

Van gevels reinigen of geveltimmerwerk tot hele gevels renoveren… Onderhoud aan gevels neemt vele vormen aan. Zaken zoals het materiaal, de historie en het gebruik van een gebouw spelen allemaal een rol in bepalen welk gevelonderhoud nodig is. Dat kan van alles zijn, zoals:

  • Gevelreiniging
  • Gevelafwerking
  • Gevelrenovatie
  • Gevel schilderen
  • Gevel impregneren
  • Voegwerk herstellen
  • Stralen en coaten

Met het oog van een specialist weten wij te bepalen welke werkzaamheden er wanneer aan te pas komen. En mocht er iets anders bij komen kijken, zoals dakonderhoud of buitenschilderwerk, dan pakken wij dat net zo goed op. Zo bieden wij u een echte totaaloplossing. Gewoon onder één dak.

Onderhoud aan gevels door Guldie Barneveld

 

Kosten gevelonderhoud

We beginnen niet lukraak met gevelonderhoud. Alles leggen we van tevoren en in overleg met u vast, bijvoorbeeld in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Zo weet u waar u aan toe bent wat betreft werkzaamheden, planning en kosten.

Een offerte voor gevelonderhoud in Barneveld aanvragen? Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen gaan we voor goud.

Neem contact op