Gevelonderhoud

De gevel is het visitekaartje van uw pand: het eerste wat bezoekers zien en dus de eerste indruk die ze krijgen. Een gevel die in goede staat is en er representatief uitziet is dan ook geen overbodige luxe.

Daarom is gevelonderhoud onmisbaar. Met regelmatig onderhoud aan de gevel zorgt u voor een meesterlijk mooi visitekaartje. Al helemaal wanneer u hiervoor een beroep doet op de expertise van onze onderhoudsspecialisten. Zij zetten voor u het beste resultaat neer, compleet tot in de kleinste details.

Een verwelkomend pand

Een gebouw moet verwelkomend ogen om een goede indruk te maken. Zeker als het gaat om panden als kantoren, zorginstellingen, scholen en appartementencomplexen.

Bij Guldie zijn we niet zomaar schilders, maar behendig in het complete vastgoedonderhoud. Bijvoorbeeld schilderwerk voor VvE’s en gevelonderhoud voor scholen. Elk pand maken wij meesterlijk mooi, zodat u uw bezoekers welkom kunt heten.

Gevelonderhoud is behoud

De gevel krijgt veel te verduren door invloeden van buitenaf. Dat merkt u aan het aangezicht, maar heeft ook effect op de kwaliteit en veiligheid. Op den duur kunnen er barsten en scheuren in de gevel ontstaan. En dan bent u verder van huis, met vaak veel hogere kosten als de gevel repareren nodig blijkt.

Dat gebeurt natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Daarom is het goed om gevels van onderhoud te voorzien en zo erger te voorkomen. De onderhoudsspecialisten van Guldie zorgen ervoor dat uw gevelbekleding er prachtig én secuur bij staat.

Gevelonderhoud Barneveld

 

Dat doen we met onze integrale aanpak: al het veelvoorkomende schilderwerk en onderhoud voeren wij zelf uit. Waar nodig werken we samen met onze gespecialiseerde ketenpartners. U behoudt één centraal aanspreekpunt terwijl u profiteert van de kennis van meerdere specialisten. Zo mooi kan resultaatgericht samenwerken zijn.

Soorten gevelonderhoud

Gevelreiniging, geveltimmerwerk, gevelafwerking, gevelrenovatie… Onderhoud aan gevels neemt vele vormen aan. Geen pand dat immers hetzelfde is – zaken zoals het materiaal, de historie en het gebruik van een gebouw spelen allemaal een rol. Elke klus vraagt om een eigen aanpak.

Praten we over gevelonderhoud, dan hebben we het over o.a. de volgende werkzaamheden:

Met het oog van een specialist weten wij te bepalen welke werkzaamheden er wanneer aan te pas komen. En mocht er iets anders bij komen kijken, zoals dakonderhoud of buitenschilderwerk, dan pakken wij dat net zo goed op. Zo bieden wij u een echte totaaloplossing. Gewoon onder één dak.

Onderhoud aan gevels door Guldie Barneveld

 

Kosten gevelonderhoud

We beginnen niet lukraak met gevelonderhoud. Alles leggen we van tevoren en in overleg met u vast, bijvoorbeeld in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Zo weet u waar u aan toe bent wat betreft werkzaamheden, planning en uiteraard kosten.

Een offerte voor gevelonderhoud aanvragen? Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Samen gaan we voor goud.

Neem contact op