Zo mooi kan kennis zijn

We blijven op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen ons vak. En die kennis delen we maar wat graag met u.


Onze gespecialiseerde schilders in het zonnetje

Onze gespecialiseerde schilders in het zonnetje

Bij Guldie werken geen schilders, maar specialisten. Specialisten waar wij trots op zijn. Dat zijn we natuurlijk ook op onze ruim 125 jaar historie, maar het zijn de bevlogen medewerkers van nu die het verschil maken. En daar geven wij ook graag iets voor terug. Voor goud gaan doen we immers samen!

Wat hoort er allemaal in een MJOP?

Wat hoort er allemaal in een MJOP?

Uw pand blijft in topconditie met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van Guldie. Goed en gestructureerd onderhoud is essentieel voor het behoud van uw pand. Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is daarbij een uitstekende basis voor VvE’s maar ook voor particulieren en bedrijven.

Klantcase VvE Amersfoort: een duurzame samenwerking met Guldie

Klantcase VvE Amersfoort: een duurzame samenwerking met Guldie

Al decennialang gaat Guldie duurzame samenwerkingen aan met VvE’s (Vereniging van Eigenaren) van appartementencomplexen en andersoortige woongebouwen. Dankzij zulke samenwerkingen ontstaat er een vertrouwensband én weten de VvE en Guldie precies wat ze aan elkaar hebben. Frederik Bijleveld, als lid van de technische commissie verbonden aan een VvE in Amersfoort, kan dat beamen.

In gesprek met schilders Wouter en Marc over hun werk bij Guldie

In gesprek met schilders Wouter en Marc over hun werk bij Guldie

Het zal je niet verbazen dat wij bij Guldie schilderen een prachtig vak vinden, waar je veel voldoening uit haalt. Maar wáárom dat zo is, dat kun je natuurlijk het beste horen van onze echte vakmensen. Wouter Hofland (25) en Marc van Ravenhorst (21) vertellen met veel plezier waarom zij het zo naar hun zin hebben bij Guldie.

De ‘oude’ garde van Guldie: Wijnand en Arie

De ‘oude’ garde van Guldie: Wijnand en Arie

De een werkt er al ruim drie decennia, de ander al zo’n 25 jaar. Arie Pattisina (61) en Wijnand Rijswijk (41) mogen – met al hun ervaring en wijsheid - gerust tot de oude garde van Guldie gerekend worden. Met zo’n staat van dienst, is het een mooi moment om hen aan de tand te voelen over hoe ze het al zo lang bij één werkgever uithouden.

Klantcase: MBO Amersfoort

Klantcase: MBO Amersfoort

Door de vele scholen die onder MBO Amersfoort vallen, heeft de scholengemeenschap inmiddels al de nodige ervaring met Guldie. Ook over de laatste schilderwerkzaamheden waren ze onverminderd positief.

Geef je schoolgebouw een nieuwe look...

...en ben op tijd klaar voor de open dagen en voor de ontvangst van nieuwe leerlingen.

3 voordelen van regelmatig onderhoud van uw complex

Door uw complex of woning regelmatig te onderhouden, voorkomt u schade en kosten. We vertellen u graag meer over de voordelen van regelmatig onderhoud.

Dit zijn de kleurentrends van 2018

6 voordelen van een winterschilder

Meerjarenonderhoud volgens Guldie

Zo werkt onze integrale aanpak

Meer weten over ons vak?

Heeft u een vraag over Guldie of over ons werk? Laat het ons weten!