Wat hoort er in een MJOP?

Uw pand blijft in topconditie met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van Guldie.

Goed en gestructureerd onderhoud is essentieel voor het behoud van uw pand. Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is daarbij een uitstekende basis voor VvE’s maar ook voor particulieren en bedrijven.

Waarom een meerjarenonderhoudsplan?

Sinds 1 januari 2018 moeten VvE's verplicht sparen voor onderhoud. Aan de hand van een MJOP kunt u het beste vaststellen hoeveel u moet reserveren waarbij uw visie op de toekomst, uw plannen en uw ambities centraal staat. Guldie kan met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van MJOP’s een tailormade plan bieden waarin de zekerheid van het periodiek, betaalbaar en bewust uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden is opgenomen. Ook adviseren we u over kostenbesparende investeringen. Zo voorkomt u niet alleen dure ingrepen maar behoudt uw pand ook altijd een verzorgde uitstraling en zorgen we samen voor het waardebehoud van uw eigendom.

Onderhoud is behoud

Onderhoud is goedkoper én efficiënter dan herstellen. Ons meerjarenonderhoudsplan kent een planmatige, integrale aanpak van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Een dergelijk plan start altijd met een grondige inspectie- en conditiemeting van het pand. Tijdens deze inspectieronde inventariseert onze expert met een vooruitziende blik de onderhoudswerkzaamheden. Dit resulteert in het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en biedt de volgende pluspunten voor een VvE: 

Op het meerjarenonderhoudsplan van Guldie volgt een intentie overeenkomst. Daarna gaan onze vakmensen met bevlogenheid voor u aan de slag. Wij behandelen alle werkzaamheden die zijn opgenomen in het MJOP als een ‘losse opdracht’. Hierdoor bieden we een constant hoge kwaliteit en bent u verzekerd van een professionele uitvoering van het werk door onze eigen vakmensen. Alle expertise heeft Guldie in eigen beheer wat een vlotte doorloop bevordert. Dankzij onze betrokkenheid geeft een MJOP van Guldie rust, overzicht en zekerheid op de korte- en lange termijn.

Waaruit bestaat het MJOP bij Guldie?

Alle onderhoudswerkzaamheden worden van tevoren vastgelegd. Denk hierbij aan de volgende zaken die periodiek en op projectbasis worden opgepakt:

Waarom Guldie voor een MJOP?

Als professionele partner met ruim een eeuw ervaring in de regio Barneveld staan wij voor kennis en vakmanschap. Een team van bevlogen, klantgerichte en zeer bekwame vakmensen gaat voor een duurzame samenwerking en doet er alles aan om elke dag opnieuw de verwachtingen van de klant te overtreffen. En dat merk je in onze aanpak!

Wat we ook doen, mensen staan centraal in ons werk. Als partner voor onderhoud aan de hele gebouwschil voeren we de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden zelf uit. Met een solide netwerk van ketenpartners voor specialistische opdrachten hebben wij alles in huis om uw gebouw te onderhouden, te verfraaien en blijvend te verbeteren met gebruik van duurzame materialen. Daarom zoeken we op het gebied van duurzaamheid telkens naar nieuwe oplossingen. Zoals milieubesparende producten die objecten zo lang mogelijk beschermen, het efficiënt organiseren van transport en afvalstromen en het minimaliseren van verspilling.