Wat hoort er in een MJOP?

Uw pand blijft in topconditie met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van Guldie. Goed en gestructureerd vastgoedonderhoud is essentieel voor het behoud van uw pand. Met name voor VvE’s is een MJOP daarbij een uitstekende basis, hoewel ook particulieren en bedrijven baat hebben bij een MJOP opstellen.

MJOP voor VvE’s

Sinds 1 januari 2018 moeten VvE's verplicht sparen voor onderhoud. Aan de hand van een MJOP kunt u het beste vaststellen hoeveel u moet reserveren waarbij uw visie op de toekomst, uw plannen en uw ambities centraal staat.

Guldie kan met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van MJOP’s een tailormade plan bieden, waarin de zekerheid van het periodiek, betaalbaar en bewust uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden is opgenomen. Ook adviseren we u over kostenbesparende investeringen. Zo voorkomt u dure ingrepen en behoudt uw pand altijd een verzorgde uitstraling. Samen zorgen we voor het waardebehoud van uw eigendom.

Bovendien buigen wij ons als integraal VvE-schilder over alle nodige onderhoudswerkzaamheden. Schilderwerk, gevelonderhoud, houtrotherstel, vloercoatings, glaszetten… Onze bevlogen onderhoudsspecialisten doen het allemaal voor u.

Ook in de winter

In de winterperiode staan wij net zo goed voor u klaar. U geniet dan van kortere wachttijden, minder overlast in uw planning en: korting op alle werkzaamheden. Zo gaat u mooi het voorjaar tegemoet.

Meer over de winterschilder

MJOP VvE's vastgoedonderhoud door Guldie

Waaruit bestaat het MJOP bij Guldie?

Alle onderhoudswerkzaamheden worden van tevoren vastgelegd. Denk hierbij aan de volgende zaken die periodiek en op projectbasis worden opgepakt:

Op het meerjarenonderhoudsplan volgt een intentieovereenkomst. Daarna gaan onze vakmensen met bevlogenheid voor u aan de slag. Wij behandelen alle werkzaamheden die zijn opgenomen in het MJOP als een ‘losse opdracht’. Hierdoor bieden we een constant hoge kwaliteit en bent u verzekerd van een professionele uitvoering van het werk door onze eigen vakmensen.

Alle expertise hebben wij in eigen beheer, wat een vlotte doorloop bevordert. Dankzij onze betrokkenheid geeft een MJOP van Guldie rust, overzicht en zekerheid. Op de korte én de lange termijn.

Onderhoud voor VvE's volgens het meerjarenonderhoudsplan

Waarom een meerjarenonderhoudsplan?

Onderhoud is behoud. Regelmatig uw pand laten onderhouden is goedkoper én efficiënter dan herstellen. Ons meerjarenonderhoudsplan kent een planmatige, integrale aanpak van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden.

Een dergelijk plan start altijd met een grondige inspectie- en conditiemeting van het pand. Tijdens deze inspectieronde inventariseert onze expert met een vooruitziende blik wat voor onderhoud er op welke termijn moet gebeuren.

Dit resulteert in het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Een VvE ondervindt hier de volgende pluspunten aan:

  • U heeft inzicht in de bouwkundige staat van het gebouw;
  • U voorkomt onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud;
  • U heeft inzicht in de onderhoudskosten op de korte en de lange termijn;
  • U weet wat er maandelijks moet worden gereserveerd voor onderhoud;

Waarom Guldie voor een MJOP?

Als professionele partner met ruim een eeuw ervaring in de regio Barneveld staan wij voor kennis en vakmanschap. Een team van bevlogen, klantgerichte en zeer bekwame vakmensen gaat voor een duurzame samenwerking en doet er alles aan om elke dag opnieuw de verwachtingen van de klant te overtreffen. En dat merkt u in onze aanpak!

Onderhoudsspecialisten voor VvE-onderhoud volgens het MJOP

Wat we ook doen, mensen staan centraal in ons werk. Als partner voor onderhoud aan de hele gebouwschil voeren we de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden zelf uit. Met een solide netwerk van ketenpartners voor specialistische opdrachten hebben wij alles in huis om uw gebouw te onderhouden, te verfraaien en blijvend te verbeteren.

Dat doen wij met gebruik van duurzame materialen. Daarom zoeken we op het gebied van duurzaamheid telkens naar nieuwe oplossingen. Zoals milieubesparende producten die objecten zo lang mogelijk beschermen, het efficiënt organiseren van transport en afvalstromen en het minimaliseren van verspilling.

Offerte opstellen MJOP

Heeft uw VvE al een MJOP? Laat Guldie een tailormade plan voor u opstellen en alle nodige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Voor een pand dat staat als een huis. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op