Zo mooi kan de winter zijn

Winterschilder Barneveld en omgeving


Bij de winter denk je wellicht aan gladde wegen, ruiten krabben, koude handen. Maar de winter heeft ook voordelen. Zo is er de winterservice van Guldie, een slimme dienst die u er gegarandeerd warmpjes bij laat zitten. 

Zomer en winter, buiten en binnen

Nieuwe technische mogelijkheden en verbeterde producten zorgen ervoor dat wij de hele winter door kunnen werken. Door gebruik te maken van afschermings- en verwarmingselementen garanderen wij hoge kwaliteit. Zomer én winter. Buiten én binnen. Zo denken we bij Guldie graag mee over kleur. Zorgvuldig uitgedacht kleur- gebruik ondersteunt de functie van een gebouw en zorgt voor de juiste beleving bij gebruikers. Hiermee vergroten we de kracht en uitstraling van uw gebouw. 

Een mooie winter

Wilt u meer uit de winter halen? Dat kan als u ons de ruimte geeft de werkzaamheden zelf in te plannen. De flexibiliteit gedurende de periode waarin er geschilderd kan worden, levert u voordeel op. Informeer naar de mogelijkheden. Onze betrokken en bevlogen medewerkers staan voor u klaar. Wij hebben alles in huis om uw gebouw te onderhouden, te verfraaien en blijvend te verbeteren. Laten we er samen een mooie winter van maken! 

We vertellen je graag meer over ons winterschilderconcept. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Langskomen kan natuurlijk ook!

Contact opnemen