Een mooi voorjaar met de winterschilder

Gladde wegen, ruiten krabben, korte dagen, hoge stookkosten… We hebben maar wat te verduren tijdens de gure wintermaanden. Maar de winter heeft ook voordelen.

Zo is er de winterservice van Guldie, winterschilder in Barneveld en omgeving. Een slimme dienst waarmee u er gegarandeerd warmpjes bijzit en in het voorjaar weer een geweldige indruk maakt. Zo mooi kan de winter zijn!
 

Contact opnemen

Uw pand goed de winter door

Schilderwerk is zoveel meer dan een likje verf. Het is echt een vorm van totaalonderhoud. Een nieuwe verflaag verfraait de uitstraling, maar dient ook als beschermlaag tegen vuil en beschadigingen. Daardoor gaat het onderliggende oppervlak een stuk langer mee.

Zeker in de winterperiode kan een pand vaak wel wat extra aandacht gebruiken. De weersomstandigheden zijn guur, met neerslag die de gevel en kozijnen aantast en kou die de woning binnendringt. Geen gek idee dus om juist nu uw gebouw goed te beschermen.

Met de winterschilder gaat u met een frisse uitstraling het voorjaar tegemoet. Zonder last van steigers die het uitzicht met mooi weer bederven, lange wachttijden of hoge kosten. Zo heeft u dat streepje voor.

Wat kost de winterschilder?


De winterschilder brengt aardig wat voordeel met zich mee. En dan bedoelen we zowel pluspunten als financieel voordeel. U krijgt namelijk korting van de winterschilder. Op schilderwerk én bijkomstige werkzaamheden. De lagere kosten bij de winterschilder houden in:

Deze winteractie loopt van november tot maart. U haalt overigens het meeste uit de winter wanneer u de winterschilder de ruimte geeft de werkzaamheden zelf in te plannen. Deze flexibiliteit levert u maximaal voordeel op.

Meesterlijk mooi met Guldie


Wij hebben alles in huis om uw gebouw te onderhouden, verfraaien en verbeteren. Nieuwe technische mogelijkheden en verbeterde producten laten ons de hele winter door werken. Afschermings- en verwarmingselementen garanderen hoge kwaliteit. Zomer én winter. Buiten én binnen.

Neem maar eens een kijkje bij onze projecten als winterschilder, bijvoorbeeld het Johannes Fontanus College in Barneveld, zorginstelling Norschoten in Barneveld of VvE Frankendaal in Amersfoort.

Laten we er samen een mooie winter van maken! Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Langskomen bij ons in Barneveld kan natuurlijk ook. We vertellen u graag meer over ons winterschildersconcept.