Winterschilder Barneveld

De winter heeft zo z'n voordelen. Met Guldie als winterschilder in Barneveld e.o. profiteert u bijvoorbeeld van een slimme dienst voor een fijne prijs. U zit er gegarandeerd warmpjes bij en maakt in het voorjaar een geweldige indruk. Zo mooi kan de winter zijn!

Lagere kosten bij de winterschilder

Naast alle andere voordelen van de winterschilder geniet u ook van financieel voordeel. U krijgt namelijk korting van de winterschilder. De lagere kosten bij de winterschilder houden in:

  • 10% korting op het uurtarief
  • 10% korting op verf en ander materiaal

Dit geldt op álle werkzaamheden. Dus naast binnenschilderwerk en buitenschilderwerk ook behangwerk, stucwerk, beglazing, wandafwerking, houtrotreparatie, etc. Tenminste, wel als u Guldie als winterschilder in Barneveld e.o. inschakelt. Wij noemen onszelf namelijk geen schilders, maar onderhoudsspecialisten.

Ons vastgoedonderhoud

's Winters schilderen, goed de winter door

Schilderwerk is zoveel meer dan een likje verf. Een nieuwe verflaag verfraait de uitstraling, maar dient ook als beschermlaag tegen vuil en beschadigingen. Daardoor gaat het onderliggende oppervlak een stuk langer mee.

En laat een pand nu juist in de winter wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Gure weersomstandigheden tasten gevels en kozijnen aan en kou dringt het pand binnen. Geen gek idee dus om uw gebouw nu goed te beschermen.

Als u in de winter uw pand binnen of buiten laat schilderen, wordt het uitzicht met mooi weer niet belemmerd. Ook zijn de wachttijden een stuk minder lang, omdat schilderbedrijven 's zomers vaak een stuk drukker zijn.

Winterschilder Barneveld: Guldie geeft u korting of in de winter schilderen

 

Reserveer op tijd een winterschilder!

Deze winteractie loopt van november tot maart. De agenda zit echter vaak al veel eerder vol. Wees er dus op tijd bij! Uiteraard staan we u het hele jaar door bij, maar de korting kunt u alleen in deze winterperiode ontvangen.

Laten we er samen een mooie winter van maken! Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op. Langskomen bij ons in Barneveld kan natuurlijk ook. We vertellen u graag meer over ons winterschildersconcept.

Offerte aanvragen