Een mooi voorjaar met de winterschilder

Gladde wegen, ruiten krabben, verkleumde handen, korte dagen, hoge stookkosten… We hebben maar wat te verduren tijdens de gure wintermaanden. Maar de winter heeft ook voordelen. Zo is er de winterservice van Guldie. Als winterschilder in Barneveld en omgeving bieden wij u een slimme dienst waarmee u er gegarandeerd warmpjes bijzit en in het voorjaar weer een geweldige indruk maakt. Zo mooi kan de winter zijn!
 

Contact opnemen

Uw pand goed de winter door

Schilderwerk is zoveel meer dan een likje verf. Het is echt een vorm van totaalonderhoud. Een nieuwe verflaag verfraait de uitstraling, maar dient ook als beschermlaag. Een pantser tegen vuil en beschadigingen. Daardoor gaat het onderliggende oppervlak een stuk langer mee. Dat scheelt uiteindelijk behoorlijk in kosten.

Zeker in de winterperiode kan een pand vaak wel wat extra aandacht gebruiken. De weersomstandigheden zijn guur, met neerslag die de gevel en kozijnen aantast en kou die de woning binnendringt. Geen gek idee dus om juist nu uw gebouw goed te beschermen.

Dat geldt al helemaal als het gaat om onderwijsinstellingen en VvE’s. Zodra het zonnetje weer gaat schijnen, gaan ouders zich immers oriënteren op scholen en willen mensen de woningmarkt verkennen. Door met een frisse uitstraling het voorjaar tegemoet gaan, heeft u op zulke momenten net dat streepje voor. 

Wat kost de winterschilder?


De winterschilder brengt aardig wat voordeel met zich mee. En dan bedoelen we niet alleen pluspunten, maar ook financieel voordeel. U krijgt namelijk korting van de winterschilder! Op schilderwerk én bijkomstige werkzaamheden, zoals behangen, stuken, spuitwerk, beglazing, vloerafwerking en klein timmer- of interieurbouwwerk. U geniet van de volgende lagere kosten bij de winterschilder:

Deze winteractie loopt van november tot maart. U haalt het meeste uit de winter wanneer u de winterschilder de ruimte geeft de werkzaamheden zelf in te plannen. Deze flexibiliteit levert u maximaal voordeel op. Natuurlijk houdt de specialist graag rekening met uw planning – ga dus gerust het gesprek aan.

Meesterlijk mooi met Guldie


Wij hebben alles in huis om uw gebouw te onderhouden, te verfraaien en blijvend te verbeteren. Nieuwe technische mogelijkheden en verbeterde producten zorgen ervoor dat wij de hele winter door kunnen werken. Door gebruik te maken van afschermings- en verwarmingselementen garanderen wij hoge kwaliteit. Zomer én winter. Buiten én binnen.

Onze betrokken en bevlogen medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar. Zo denken we bij Guldie graag mee over kleur. Zorgvuldig uitgedacht kleurgebruik ondersteunt de functie van een gebouw en zorgt voor de juiste beleving bij gebruikers. Hiermee vergroten we de kracht en uitstraling van uw gebouw. Neem eens een kijkje bij onze projecten.

Laten we er samen een mooie winter van maken! Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Langskomen bij ons in Barneveld kan natuurlijk ook. We vertellen u graag meer over ons winterschildersconcept.