Wie

Bij Guldie straalt het enthousiasme ervan af. Letterlijk en figuurlijk. Wij werken met betrokken en bevlogen medewerkers die hun stinkende best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met passie, vakmanschap en eersteklas materiaal. Samen gaan we voor goud. 

Iedereen hier neemt het werk serieus en heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dat in combinatie met de goede sfeer maakt dat ik elke dag met veel plezier aan de slag ga en mijn werk nooit ervaar als iets dat ‘moet’.
Reference-Avatar

Wijnand Rijswijk

Schilder bij Guldie

Sinds 1890

Sinds 1890

Ruim honderd jaar ervaring, kennis en vakmanschap. Het is niet niks, maar het zegt ook niet alles. Het zijn de medewerkers van nu die het verschil maken. Met het vakmanschap dat al generaties lang wordt doorgegeven. En een gedrevenheid die alleen van binnenuit kan komen.

Historisch hoogtepunt

Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft het predicaat ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ toegekend aan Guldie, tijdens het 100-jarig bestaan in 1990. Een bijzondere kroon op ons werk. Bekijk hier meer hoogtepunten uit onze rijke historie.

Vacature: Onderhoudsspecialist

Vacature: Leerling schilder

Het schildersvak is ontzettend veelzijdig werk dat ik met veel liefde uitvoer. Elke klus is anders en iedere dag staan we voor uitdagingen die we alleen of met elkaar aangaan. Dat maakt dit werk ontzettend leerzaam. Bovendien krijg je bij Guldie volop mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Dankzij goede begeleiding door de juiste leermeesters zorgen we er met z’n allen voor dat we Guldies vakmanschap bewaren en vergroten.
Reference-Avatar

Wouter Hofland

Schilder bij Guldie