Guldie Gevelexperts

Wat als onderhoudsvrij niet echt onderhoudsvrij blijkt te zijn? ‘Onderhoudsvrije’ gevelelementen zoals aluminium kozijnen en Trespa-beplatingen verweren op den duur toch. Met een doffe, matte en vlekkerige uitstraling als gevolg. En de kans is groot dat er geen budget is gereserveerd voor het onderhoud van deze gebouwdelen.

Guldie Gevelexperts lost dit probleem voor u op. Wij herstellen kozijnen en andere zogenaamde onderhoudsvrije gevelmaterialen in hun oude glorie. Zo kunt u de waarde van uw vastgoed opwaarderen en blijft het pand representatief. Toon de tijdloze schoonheid van uw bezit.

De voordelen:

  • Herstel van de oorspronkelijke uitstraling
  • 10 jaar garantie
  • Relatief lage kosten per jaar

Guldie Gevelexperts herstel van kozijnen en gevelelementen

Elk bedrijfspand de best mogelijke uitstraling

Gepoedercoate aluminium gevelpuien gaan na verloop van tijd verkleuren en verkrijten of verpoederen. Ook Trespa en vergelijkbaar plaatmateriaal verkleurt en verweert, ondanks het ‘onderhoudsvrije’ karakter. Met als gevolg: een afwerking die niet uitstraalt wat u wilt uitstralen. En dus afbreuk doet aan uw bedrijf.

Wij geloven dat betaalbaar, duurzaam onderhoud voor de gevel altijd mogelijk is, door de juiste producten en applicatiemethodes te combineren en specialisten op te leiden die voor elke situatie een oplossing hebben. Met prachtig onderhouden aluminium en Trespa-onderdelen is de uitstraling van uw pand als nieuw. En dit voor relatief lage kosten per jaar.

Gevelexperts of schilderwerk?

Waarom kunt u niet gewoon een schilder inschakelen? Kort gezegd is schilderwerk gewoon niet de juiste behandeling voor gladde en harde oppervlakken zoals aluminium en Trespa. Het in originele staat terugbrengen van verweerd en verkleurd ‘onderhoudsvrij’ materiaal is specialistisch werk. Waar een andere behandeling en een andere specialist voor nodig is.

De professionals van Gevelexperts worden daarom specialistisch opgeleid. Ze kennen voor iedere ondergrond de juiste oppervlaktebehandeling. Dat geeft als resultaat een esthetisch fraaie, duurzame afwerking van professionele kwaliteit.

Een eerlijk prijsvoorstel

100% onderhoudsvrij bestaat niet. Ziet u dat het aluminium of Trespa van uw gevel dof is? Gevelexperts brengt deze materialen voor een fractie van de schilderkosten weer in originele staat. Vraag vrijblijvend een offerte en gratis proefzetting aan.

Gratis proefzetting