Vier voordelen van een onder- houdscontract

Ieder gebouw heeft regelmatig onderhoud nodig om de conditie te behouden. Ook komen er altijd onvoorziene reparaties voor. Met alle onderhoudskosten van dien. Maar vastgoed beheren hoeft niet complexer of kostbaarder dan nodig te zijn.

Een onderhoudscontract kan het u makkelijker maken alle noodzakelijke werkzaamheden – en kosten – in de hand te houden. We zetten vier voordelen van contractueel vastgoedonderhoud op rij. In het kort:

  • Gemak en zekerheid wat betreft planning
  • Kostenbeheersing
  • Een duurzame relatie
  • Garantie en altijd vertrouwde kwaliteit

Gemak en zekerheid

Als er van tevoren afspraken zijn gemaakt over welke werkzaamheden wanneer uitgevoerd worden, biedt dat zekerheid en gemak. Doordat u slechts één aanspreekpunt heeft, hoeft u niet te schakelen met verschillende onderaannemers. Zeker als er verschillende onderhoudswerkzaamheden nodig zijn, waar u normaal gesproken meerdere specialisten voor zou moeten inschakelen. Denk aan buitenschilderwerk, gevelonderhoud of houtrotherstel.

Kostenbeheersing

In een contract zijn de onderhoudskosten die u kunt verwachten in kaart gebracht. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Met andere woorden: een gedegen onderhoudsplan geeft budgetzekerheid. Daarnaast gaat u via een onderhoudscontract een duurzame relatie met één onderhoudsspecialist aan, wat op langere termijn ook financieel voordelig zal uitpakken.

Vertrouwde kwaliteit en kostenbeheersing met een onderhoudscontract

Duurzame relatie

Beschouw de onderhoudsspecialist waarmee u een contract aangaat als een partner. Hij is iemand die u kent en die betrokken is bij uw wensen. Hoe langer jullie elkaar kennen, hoe beter hij weet wat u wilt. Het onderhoudsbedrijf kan uw wensen kostenefficiënt en snel uitvoeren, omdat de specialisten ook uw gebouwen steeds beter leren kennen.

U hoeft op uw beurt niet te schakelen met meerdere partijen, of bij onverwachte zaken halsoverkop op zoek te gaan naar een specialist waarvan u niet eens weet of deze wel vakwerk zal leveren. U kunt altijd rekenen op het vertrouwde resultaat.

Vertrouwde kwaliteit

U kent niet alleen de onderhoudsspecialist goed, maar ook zijn werk en zijn medewerker(s). U weet wat voor vlees u in de kuip heeft gehaald. Hoe deze vaklieden te werk gaan, welke materialen en technieken zij gebruiken, hoe fraai het resultaat is en hoe lang dit resultaat zichtbaar blijft. Ook de gebruikers van uw vastgoed profiteren daarvan: zij vertoeven continu in hun vertrouwde woon- of werkomgeving, met een consistent mooie uitstraling.

Onderhoudscontract laten opstellen schilder

Een onderhoudscontract laten opstellen

De conditie van een gebouw valt of staat met vakkundig, regelmatig uitgevoerd onderhoud. Dat gaat het makkelijkst via een onderhoudscontract. Zo houdt u uw vastgoed in goede staat, voor een vaste prijs.

Guldie legt uw wensen graag vast in een onderhoudscontract. Bijvoorbeeld op basis van een meerjarenonderhoudsplan of uw jaarlijkse begroting. Meer weten over wat onze onderhoudsspecialisten precies doen op het gebied van vastgoedonderhoud? Neem gerust contact op of vraag gewoon alvast een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen