Houtrotreparatie

Houtrot herstellen in kozijnen of deuren vergt expertise, maar is in de juiste handen snel en deskundig uitgevoerd. De onderhoudsspecialisten van Guldie Schilderwerk & Vastgoedonderhoud zijn ervaren in het uitvoeren van houtrotreparaties en gaan bevlogen te werk.

Beschadigd houtwerk is geen verwelkomend aangezicht voor klanten, bewoners, leerlingen, medewerkers of andere bezoekers. Wij maken uw kantoor, appartementencomplex, schoolgebouw, zorginstelling of monument weer meesterlijk mooi. Met passie, vakmanschap en eersteklas materiaal. Samen gaan we voor goud.

Tip: schakel de winterschilder in voor 10% korting op de werkzaamheden.

Over de winterschilder

Hoe wij houtrot herstellen

Houtrot in een kozijn repareren doen wij volgens de werkspecificaties en met de producten van verschillende topleveranciers, zoals Flexidur, Window Care, Repair Care en Polyfilla. Hiermee kunnen wij het houtwerk duurzaam maken, behouden en renoveren. Zo hoeven we niet over te gaan op kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen. Naast dat dit uw onderhoudsbudget (bijvoorbeeld zoals vastgelegd in uw MJOP) ten goede komt, is het milieu hier ook nog eens bij gebaat.

Na het houtrot te herstellen brengen wij een nieuwe laag schilderwerk aan om het onderliggende materiaal te beschermen. Op houtrotreparatie incl. het aanbrengen van nieuw schilderwerk krijgt u bovendien garantie. Want wat wij doen, doen wij goed.

Houtrotreparatie schilderwerk Guldie Barneveld

Het kan voorkomen dat het compleet vervangen van aangetaste onderdelen nodig blijkt te zijn. Daarover communiceren wij transparant met u. We geven doordacht advies en maken duidelijke afspraken, welke we ook nakomen. Onze onderhoudstimmermannen vervangen moeiteloos kozijnen, ramen, deuren en overig geveltimmerwerk.

Meer over schilderwerk

Houtrotreparatie en totaalonderhoud

Wij zijn uw partner voor al het onderhoud aan de gebouwschil. Houtrotreparatie voeren wij dan ook uit als onderdeel van bijvoorbeeld het onderhoudsschilderwerk of het gevelonderhoud. Zo kunnen wij garanderen dat alle voorkomende gebreken aan een gevel direct en vakkundig worden aangepakt.

Bij Guldie werken bovendien geen schilders, maar onderhoudsspecialisten. We werken met onze eigen gespecialiseerde en bevlogen vakmensen. Waar nodig schakelen wij de hulp van onze ketenpartners in. U heeft geen last van wachttijd op derden, behoudt één vast aanspreekpunt en eindigt met een consistent meesterlijk mooi resultaat. Altijd.

De integrale aanpak van Guldie Schilderwerk & Vastgoedonderhoud Barneveld

Houtrot laten repareren?

Heeft u houtrot in een kozijn aangetroffen? Schimmels met houtrot tot gevolg verspreiden zich snel. Grijp daarom tijdig in en schakel een specialist van Guldie in voor een deskundige en duurzame houtrotreparatie. Vraag uw offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen