Hoe

Samen met onze ketenpartners organiseren we het volledige onderhoud aan de gebouwschil. Dat begint bij duidelijke communicatie. Doordacht advies, heldere afspraken, korte lijnen en een professionele houding. 

Of u nu opdrachtgever, eindgebruiker of omwonende bent, tijdens iedere stap van het proces weet u wat u van ons kunt verwachten. Ook daarna denken we als vaste partner graag met u mee en ontzorgen we u met maatwerk oplossingen en het gemak van totaal vastgoedonderhoud. Van houtrotreparatie tot buitenschilderwerk. Ook in de winter.


Zo gaan we te werk

 1. 1. Om tafel

  We maken graag met u kennis om meer te horen over uw plannen en ambities. Op onze beurt vertellen we u over onze werkwijze.

 2. 2. Conditiemeting

  Beoordeling van de uitstraling en zorgvuldige inspectie vormen de basis voor het plan van aanpak.

 3. 3. Plan van aanpak

  Op basis van de conditiemeting maken we een plan van aanpak en een begroting zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Wijzigingen in de uitstraling van een gebouw kunnen worden gevisualiseerd door middel van een 3-D impressie. Bij overeenstemming verwerken we alles in een overeenkomst.

 4. 4. Aan de slag

  We gaan aan de slag om uw wensen te realiseren. Uiteraard houden wij u op de hoogte van iedere stap in het proces.

 5. 5. Aflevering en onderhoud

  Na een geslaagde afronding en de financiƫle afwikkeling is het tijd om samen naar de toekomst te kijken. Met periodieke inspecties en inspecties en onderhouds- werkzaamheden nemen we het onderhoud van uw gebouw graag voor onze rekening.

Met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker

Met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker

Ons werk raakt de leefomgeving van mensen. Daarom betrekken we hen zo veel mogelijk bij ons werk. We creƫren draagvlak, beperken overlast tot een absoluut minimum en zorgen voor een zo vlot mogelijke doorlooptijd. Natuurlijk houden we alle betrokkenen voortdurend op de hoogte van onze werkzaamheden. Wat we ook doen: aandacht voor bewoners en gebruikers staat centraal in ons werk.

Onze integrale aanpak: resultaatgericht vastgoedonderhoud

Meerjarenonderhoud: altijd meesterlijk mooi

Guldie denkt echt vanuit de gebruiker. Het aankondigen en de uitleg van de schilderwerkzaamheden aan bewoners was iets dat we bij een vorige partij nog niet hadden gezien. Het zorgde ervoor dat ik Guldie inmiddels van harte heb aanbevolen bij bekenden.

VVE de Vijf Eiken, Leusden