Hoe

Samen met onze ketenpartners organiseren we het volledige onderhoud aan de gebouwschil. Dat begint bij duidelijke communicatie. Doordacht advies, heldere afspraken, korte lijnen en een professionele houding. 

Of u nu opdrachtgever, eindgebruiker of omwonende bent, tijdens iedere stap van het proces weet u wat u van ons kunt verwachten. Ook daarna denken we als vaste partner graag met u mee en ontzorgen we u met maatwerk oplossingen en het gemak van totaal vastgoedonderhoud. Van houtrotreparatie tot buitenschilderwerk. Ook in de winter.

Met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker

Met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker

Ons werk raakt de leefomgeving van mensen. Daarom betrekken we hen zo veel mogelijk bij ons werk. We creƫren draagvlak, beperken overlast tot een absoluut minimum en zorgen voor een zo vlot mogelijke doorlooptijd. Natuurlijk houden we alle betrokkenen voortdurend op de hoogte van onze werkzaamheden. Wat we ook doen: aandacht voor bewoners en gebruikers staat centraal in ons werk.

Onze integrale aanpak: resultaatgericht vastgoedonderhoud

Meerjarenonderhoud: altijd meesterlijk mooi

Guldie denkt echt vanuit de gebruiker. Het aankondigen en de uitleg van de schilderwerkzaamheden aan bewoners was iets dat we bij een vorige partij nog niet hadden gezien. Het zorgde ervoor dat ik Guldie inmiddels van harte heb aanbevolen bij bekenden.
Reference-Avatar

VVE de Vijf Eiken, Leusden