Vloercoatings en gietvloeren

Wanneer onze onderhoudsspecialisten uw totaalonderhoud realiseren, verzorgen zij echt het totale plaatje. Van plafond tot vloer. Wilt u een strakke representatieve en hygiënische vloer in uw kantoor, winkelpand, (parkeer)garage, galerij, showroom, school of andere ruimte? Dan nemen zij dat gewoon in de werkzaamheden mee. Bijvoorbeeld in de vorm van een kunststof vloer (gietvloer of vloercoating). Voor een vloer die meesterlijk mooi is én blijft. Gun uzelf dat gouden randje.

Wat kost een gietvloer of vloercoating? Vraag voor een concrete prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan of bespreek de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.

Meer dan een vloerspecialist

Hoewel onze bevlogen vakmensen voor goud gaan als het gaat om het realiseren van meesterlijk mooie vloeren, is dat niet het enige waar ze in uitblinken. Integendeel: ze zijn over alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwschil even enthousiast. Onze kracht zit ‘m dan ook in onze integrale aanpak, waarmee we altijd het complete vastgoedonderhoud verzorgen:

Kortom: alles wat nodig is voor een pand dat staat als een huis. Dat doen we bovendien voor de meest bijzondere en uiteenlopende projecten. Van kantoren en appartementencomplexen, naar zorginstellingen en schoolgebouwen, tot winkelpanden en monumentale villa’s.

Onze projecten

Het gouden randje van Guldie

Onze specialisten leggen allerhande soorten gietvloeren en vloercoatings met strakke hand. Of het nu een garagevloercoating met betonlook, een epoxy gietvloer voor een winkelpand of zelfs een coating of gietvloer voor buiten betreft. Zodat u nog jarenlang van een naadloze, waterdichte vloercoating of gietvloer geniet. Net als alle andere gebruikers van het pand.

In de uitvoering denken zij altijd met u mee en voorzien ze u van doordacht advies. Welke kleur gietvloer combineert mooi met de rest van de ruimte, of is een transparante vloercoating misschien de beste optie? Kunt u beter voor een epoxyvloer of een polyurethaan (PU-)vloer gaan? Wat als u de gietvloer met vloerverwarming wilt combineren? Zo zorgen ze dat het resultaat perfect past in het totaalonderhoud.

Vloerspecialist en totaalonderhoud

 

Alles gaat met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker en met passie, vakmanschap en eersteklas materiaal. Tijdens de werkzaamheden zorgen we dat er zo min mogelijk overlast is en achteraf wordt de werkplaats weer spic en span achtergelaten. Ook hebben we duidelijke communicatie hoog in het vaandel staan, met korte lijnen, heldere afspraken en een professionele houding. Of u nu opdrachtgever, eindgebruiker of omwonende bent, tijdens iedere stap van het proces weet u wat u van ons kunt verwachten.

Zo gaan we te werk

Vrijblijvende offerte

Interesse in totaalonderhoud inclusief vloercoating of gietvloer (of andere vloerwerkzaamheden)? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een onderhoudscontract te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw project. Als professionele partner met ruim een eeuw ervaring en een uitstekend oog voor kleur en stijl voegen wij meer toe dan verf alleen. Meer comfort, uitstraling én waarde. Samen gaan we voor goud.

Vraag een offerte aan