Glaszetter Barneveld

Glaszetter in Barneveld nodig? Beglazing is een van de vele specialismen van Guldie Schilderwerk & Vastgoedonderhoud. Glas zetten, vervangen en onderhouden doen wij voor een breed scala aan gebouwen: van bedrijfspanden, zorginstellingen en schoolgebouwen tot appartementencomplexen en monumentale panden. Al uw glasservice én al het bijkomende vastgoedonderhoud onder één dak, altijd verzorgd door bevlogen glazenzetters en andere onderhoudsspecialisten.

Wat kost (dubbel) glas zetten? Vraag direct een offerte aan

Glaszetten in al z’n facetten

Ramen zijn uw doorkijk naar de buitenwereld en vice versa. Ze bepalen in hoge mate de sfeer, zowel vanwege de lichtinval door de ruit als het uiterlijk van het kozijn. Een pand renoveren kan dus door de vloeren of wanden aan te pakken, maar ook door middel van het glas vervangen kan een heel nieuwe uitstraling gerealiseerd worden.

Nog los daarvan dragen ramen bij aan de duurzaamheid van uw pand. De komende jaren zullen veel gebouwen steeds meer verduurzaamd moeten worden. Dat kan bijvoorbeeld door in plaats van dubbel glas zetten te kiezen voor HR+++ glas, of voor beglazing met isolerende en/of zonwerende eigenschappen zoals een uv-filter.

Binnen beglazing Guldie glaszetter Barneveld

Met zoveel opties is ook de juiste expertise nodig bij het adviseren over buiten- en binnenbeglazing en het plaatsen daarvan. Als glasbedrijf houdt Guldie ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid bij en weet dus precies welke mogelijkheden er zijn en hoe we dit moeten uitvoeren. Dit doen we met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker. Met passie, vakmanschap en eersteklas materiaal. Samen gaan we voor goud.

Glasreparatie

Een esthetische verandering is niet de enige reden om voor nieuwe binnen- of buitenbeglazing te kiezen. Misschien is er door de jaren heen slijtage of houtrot ontstaan, waardoor de kozijnen en ramen in z’n geheel vervangen moeten worden. Of u krijgt met glasschade te maken, bijvoorbeeld vanwege een ongeluk of vandalisme. In geval van ruitschade kunnen wij als glaszetbedrijf ook een vakkundige ruitreparatie uitvoeren, waar nodig in combinatie met werkzaamheden zoals houtrot of kozijnherstel.

Meer dan een glaszettersbedrijf

Bij Guldie noemen we onszelf geen ramenzetters, maar een onderhoudsspecialisten. We doen namelijk zoveel meer dan glaszetten alleen. We zijn niet zomaar een glasherstelbedrijf of glashandel voor Barneveld en omstreken, maar realiseren het volledige onderhoud aan de gebouwschil. Van timmerwerk tot stucwerk en van gevelonderhoud tot schilderwerk.

Dat doen we bij uiteenlopende projecten, van kantoren en scholen tot villa's en monumentale panden. Met ruim een eeuw ervaring en een uitstekend oog voor kleur en stijl voegen wij meer comfort, uitstraling én waarde toe. Wij hebben alles in huis om uw gebouw te onderhouden, verfraaien en blijvend te verbeteren.

Bekijk alle projecten

Glaszetten kosten

Op zoek naar een glaszetter in de buurt voor uw glasservice in Barneveld en omstreken? Guldie regelt uw beglazing, van raamreparatie tot ruiten vervangen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie van wat een glaszetter u zal kosten of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen