Timmerwerk

Hout is een veelzijdig en duurzaam materiaal met een prachtige uitstraling. Logisch dus, dat we dit in veel panden op allerlei plekken terugzien. En logisch dat u wilt dat dit materiaal altijd in goede staat verkeerd. Daarom voeren wij ook al het nodige timmerwerk uit wanneer we uw vastgoedonderhoud verzorgen. Voor een pand dat staat als een huis.

Kosten voor timmerwerk: vraag een vrijblijvende offerte voor uw vastgoedonderhoud aan voor een heldere prijsindicatie van alle werkzaamheden.

Timmerwerk Barneveld - Totaalonderhoud met timmerman

Totaalonderhoud met timmerman

Bij Guldie werken geen timmermannen, maar onderhoudsspecialisten. Wij zijn niet zomaar een timmerbedrijf in Barneveld: we houden ons bezig met alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwschil. Timmerwerk hoort daarbij, maar daarnaast buigen wij ons met een integrale aanpak ook over onder andere het volgende:

Kortom: compleet vastgoedonderhoud en schilderwerk, waar en wanneer het nodig is. We houden ons graag bezig met bijzondere en uiteenlopende projecten voor bedrijven en organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen en woningcorporaties en VvE’s. Met elkaar en onze ketenpartners mochten we al heel wat mooie projecten realiseren. Bekijk een selectie daarvan:

Onze projecten

Timmerwerkzaamheden door Guldie

Dankzij onze veelzijdige en bevlogen specialisten kunnen wij alle soorten timmerwerk tijdens het onderhoud realiseren. We herstellen waar het kan en vervangen waar noodzakelijk. Altijd met eersteklas, duurzaam materiaal. En een gezonde dosis passie en vakmanschap.

Een greep uit onze timmerwerkzaamheden:

Timmermannen en onderhoudsspecialisten van Guldie Barneveld

Eigenlijk laten we ons nergens door limiteren. Wat er moet gebeuren, doen wij. Rekening houdende met uw wensen – óók uw budget, bijvoorbeeld zoals vastgelegd in uw MJOP – en met onverdeelde aandacht voor de eindgebruiker. Met elkaar en met onze ketenpartners, terwijl u gewoon één vast aanspreekpunt behoudt. Onze lijnen zijn kort, ons advies doordacht en onze afspraken helder. Samen gaan we voor goud.

Timmerwerk voor uw pand?

Interesse in totaalonderhoud inclusief timmerwerk voor uw kantoor, schoolgebouw, appartementencomplex, monumentale villa of ander pand? Als vaste onderhoudspartner denken we graag met u mee en ontzorgen we u met maatwerkoplossingen. Bespreek de mogelijkheden voor een onderhoudscontract of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen