Onderhoud Barneveld | Guldie Schilders Barneveld

Onderhoud Barneveld, meer dan een schilder

Als onderhoudsspecialist in Barneveld en omgeving voegen wij meer toe dan verf. Samen met onze ketenpartners organiseren we het volledige onderhoud aan de gebouwschil. Dat begint bij duidelijke communicatie, doordacht advies, heldere afspraken, korte lijnen en een professionele houding. 

​Onderhoudsspecialist in Barneveld en omgeving nodig? Wij zijn uw totaalpartner


​Of u nu opdrachtgever, eindgebruiker of omwonende bent, tijdens iedere stap van het proces weet u wat u van ons kunt verwachten. Ook daarna denken we als vaste partner graag met u mee en ontzorgen we u met maatwerk oplossingen en het gemak van totaalonderhoud. 

​Onderhoud Barneveld en omgeving, voordelen van onze integrale aanpak

Wij zijn uw partner voor al het onderhoud aan de gebouwschil. Onze integrale aanpak biedt veel voordelen. Zo organiseren we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en heeft u als opdrachtgever één vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

De meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij zelf uit. Voor specialistische opdrachten werken we samen met onze ketenpartners. Van dakdekkers tot metselaars en van elektriciens tot loodgieters. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat: een pand dat esthetisch, technisch en functioneel staat als een huis.

Uw onderhoudsspecialist, ook in de toekomst

De conditie van uw pand valt of staat met vakkundig en regelmatig uitgevoerd onderhoud. Met bewust onderhoud verlengt u de levensduur van uw gebouw én voorkomt u onnodig dure ingrepen.

Meerjarenonderhoudsplan

Als het gaat om onderhoudskosten, wilt u weten waar u aan toe bent. Niet alleen voor nu of voor de komende vijf jaar, maar voor zo lang als u vooruit wilt kijken. Dat begrijpen we. Daarom leggen we alle onderhoudswerkzaamheden van tevoren vast in een meerjarenonderhoudsplan.

Hoe ziet u de toekomst? Wat zijn uw plannen? Uw dromen? Ambities? Die vragen vormen de basis voor onze onderhoudswerkzaamheden. We vertalen uw visie naar een concreet plan dat inzichtelijk maakt welk onderhoud wanneer nodig is en tegen welke kosten. Ook adviseren we u over kostenbesparende investeringen. Alles om ervoor te zorgen dat uw pand er altijd meesterlijk mooi bij staat.​

​Onderhoud Barneveld, zo gaan we te werk

1. Om tafel

We maken graag met u kennis om meer te horen over uw plannen en ambities. Op onze beurt vertellen we u over onze werkwijze.

2. Conditiemeting

Beoordeling van de uitstraling en zorgvuldige inspectie vormen de basis voor het plan van aanpak.​

3. Plan van aanpak

Op basis van de conditiemeting maken we een plan van aanpak en een begroting zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Wijzigingen in de uitstraling van een gebouw kunnen worden gevisualiseerd door middel van een 3-D impressie. Bij overeenstemming verwerken we alles in een overeenkomst.​

4. Aan de slag

We gaan aan de slag om uw wensen te realiseren. Uiteraard houden wij u op de hoogte van iedere stap in het proces.​

5. Aflevering en onderhoud

Na een geslaagde afronding en de financiële afwikkeling is het tijd om samen naar de toekomst te kijken. Met periodieke inspecties en inspecties en onderhouds- werkzaamheden nemen we het onderhoud van uw gebouw graag voor onze rekening.​

​Onderhoudspecialist nodig? 

Zoekt u een partner waar u eenmalig of voor langere tijd op kunt bouwen? Vraag vandaag nog een offerte aan, of stel een vraag. 

Stel een vraagVraag een offerte aan