Zo mooi kan kennis zijn

Alle
ruimte
voor
nieuws

Een kloppende werkomgeving voor uw zorgpersoneel

De juiste omgeving
 

Een goede omgeving doet wonderen. Een omgeving die klopt, af is en veilig aanvoelt. Een mooie en prettige werkomgeving kunt u al realiseren met kleine aanpassingen. Wij doen binnen en buiten onderhoud voor - onder andere - zorginstellingen. Denk aan binnen- en buitenschilderwerk, of wandafwerking. Door de toepassing van de juiste kleuren of bijvoorbeeld een houtlook of fotowanden, kan de sfeer van een afdeling of kamer vriendelijk en huiselijk gemaakt worden. Zodat mensen zich thuis voelen. Of kunnen uw kozijnen wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Wij zorgen dat het uitzicht naar buiten nóg mooier is dan voorheen. Wist u al dat tegenwoordig de wintermaanden geen spelbreker meer zijn van onze werkzaamheden: schilderwerk en onderhoud kan zelfs plaatsvinden tijdens het winterseizoen

 

Zo min mogelijk overlast
 

Ja, wij begrijpen dat de zorg nog steeds door een drukke tijd heen gaat. Wij begrijpen dat een renovatie het werk kan verstoren of ervoor kan zorgen dat patiënten overlast ervaren. In een tijd waarin zij juist in een rustige omgeving behoren te zijn. Onze medewerkers en andere uitvoerende partijen stellen zich graag flexibel op om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Om dezelfde reden hebben wij een renovatie op de psychogeriatrische afdeling in Verzorgingstehuis Nieuw Avondrust binnen 3 weken gerealiseerd. Naar volle tevredenheid van opdrachtgevers, zorgverleners en bewoners. Hoe mooi is dat?

Lees hier hoe wij te werk gaan

Resultaatgericht samenwerken


Wij hebben al veel mooie projecten mogen realiseren, en daar zijn wij best een beetje trots op. Meer comfort, uitstraling en waarde voor allerlei soorten gebouwen, waaronder een aantal zorgafdelingen. Geen uitdaging die wij niet aangaan en geen opdracht waar wij geen plezier aan beleven. Ook met kleine aanpassingen komt u al een heel eind. Uw wensen en behoeften staan altijd bij ons op de eerste plek. Samen werken we toe naar een mooie omgeving, maar de weg daar naartoe moet natuurlijk ook prettig zijn. Onze bevlogen specialistische schilders staan altijd klaar om uw prangende vragen te beantwoorden. 

Gebruikmaken van de ervaring en deskundigheid van Guldie voor uw pand? Voor een schilderbeurt, make-over of onderhoudsbeurt? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact met ons op


Meer weten over ons vak?

Heeft u een vraag over Guldie of over ons werk? Laat het ons weten!