Waarom

Meedenken, beschermen en ontzorgen. Dat is waar ons werk over gaat. Als professionele partner met ruim een eeuw ervaring en een uitstekend oog voor kleur en stijl voegen wij meer toe dan verf alleen. Meer comfort, uitstraling én waarde. 

Als partner voor onderhoud aan de hele gebouwschil voeren we de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden zelf uit. Met een solide netwerk van ketenpartners voor specialistische opdrachten hebben wij alles in huis om uw gebouw te onderhouden, te verfraaien en blijvend te verbeteren.

Het gouden randje van Guldie

Het gouden randje van Guldie

Of het nu gaat om een woning, school of zorginstelling: keer op keer blijkt dat de uitstraling van een gebouw de stemming van bewoners en gebruikers beïnvloedt. De eindgebruikers staan daarom scherp op ons netvlies. Met uitgebreide kennis over kleur- en materiaalgebruik en vooral onze liefde voor het vak geven we hun leef- en werkomgeving een gouden randje.

Echte vakmannen

Onze medewerkers zijn flexibel, efficiënt en bekend met de nieuwste ontwikkelingen. Ze verplaatsen zich moeiteloos in uw situatie, verdiepen zich in uw wensen en behoeften en communiceren duidelijk wat u kunt verwachten. Boven alles hebben ze plezier in hun werk. Die bevlogenheid maakt ze tot echte vakmannen.

Duurzaam aan de slag

Niet alleen de huidige gebruiker, maar ook een volgende generatie heeft onze aandacht. Hoe kunnen we op een duurzame manier zorg dragen voor hun leefomgeving? Telkens zoeken we naar nieuwe oplossingen. Zoals milieubesparende producten die objecten zo lang mogelijk beschermen, het efficiënt organiseren van transport en afvalstromen en het minimaliseren van verspilling.

De Guldie vakschool

We investeren graag in de kennis en ontwikkeling van onze vakmensen. Omdat we de beste onderhoudsspecialist willen zijn én blijven, maar ook omdat we geloven dat permanente ontwikkeling ons werk leuker en uitdagender maakt. De Guldie vakschool biedt medewerkers een breed pakket aan opleidingen en leert ze werken volgens de nieuwste technieken. Zo bieden we een modern leerplatform dat extra waarde krijgt door een uitstekende begeleiding in de praktijk.

Meer weten over onze visie?

Kom eens langs, we vertellen je er graag meer over!

Bij Guldie schilderwerk en vastgoedonderhoud wordt momenteel een project uitgevoerd gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.
Reference-Avatar

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie