VVE schilder Barneveld | Guldie

VVE schilder in Barneveld of omgeving gezocht? Maak kennis met Guldie Schilders te Barneveld. Met 125 jaar ervaring en bevlogen personeel hebben we alles in huis voor het volledige onderhoud van uw gebouw.​

​VVE schilder Barneveld:​ welkom bij Guldie Schilders 

​Als leden van een VVE zult u het over één ding eens zijn: iedereen is gebaat bij een goed onderhouden complex. Met onze planmatige, integrale aanpak en vooruitziende blik ontzorgen wij uw vereniging graag. Om de eenvoudige reden dat onderhouden goedkoper én efficiënter is dan herstellen. Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide kennis werkt u samen met dé VVE schilder van Barneveld en omgeving.

​VVE schilder Barneveld: van eenmalige opdracht tot MJOP

Guldie Schilders is al jarenlang partner van zowel kleine als grote VVE's in Barneveld en omstreken en is daarmee een betrouwbare VVE Schilder.​ ​Samen met u bedenken we een plan op maat. Of het nu gaat om een eenmalige schilderbeurt of een meerjarenonderhoudsplan (MJOP), voor ieder complex hebben wij een passend plan en de juiste mensen klaarstaan. Wij plannen en coördineren al het werk en zorgen voor een vlekkeloze uitvoer.

MJOP voor VVE's

​Als het gaat om onderhoudskosten, wilt u weten waar u aan toe bent. Niet alleen voor nu of voor de komende vijf jaar, maar voor zo lang als u vooruit wilt kijken. Dat begrijpen we. Daarom leggen we alle onderhoudswerkzaamheden van tevoren vast in een meerjarenonderhoudsplan. Hoe ziet u de toekomst? Wat zijn uw plannen? Uw dromen? Ambities? Die vragen vormen de basis voor onze onderhoudswerkzaamheden. We vertalen uw visie naar een concreet plan dat inzichtelijk maakt welk onderhoud wanneer nodig is en tegen welke kosten. Ook adviseren we u over kostenbesparende investeringen. Alles om ervoor te zorgen dat uw pand er altijd meesterlijk mooi bij staat.

​VVE schilder Barneveld: ​het gemak van totaalonderhoud​

​Als VVE-schilder organiseren wij niet alleen het schilderwerk, maar kunnen wij het totaalonderhoud van uw complex verzorgen. Denk hierbij aan timmer- en herstelwerk, grote houtrotreparaties, totaalvervanging van houtwerk, voegwerk en betonrot. De meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij zelf uit. Voor specialistische opdrachten werken we samen met onze ketenpartners. Van dakdekkers tot metselaars en van elektriciens tot loodgieters. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat: een pand dat esthetisch, technisch en functioneel staat als een huis. En u? U heeft één opdrachtgever en één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

VVE schilder in de praktijk

​Benieuwd hoe jarenlange ervaring en deskundigheid er in de praktijk uitzien? Hier bekijkt u een selectie van reeds gerealiseerde projecten.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen? Laat het ons weten, we komen graag met u in contact.

Stel een vraag Vraag een offerte aan