Schilder voor uw onderwijsinstelling

Guldie: dé schilder en onderhoudsspecialist voor de onderwijssector
 

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor de onderwijssector? Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis weten we precies wat een schoolgebouw nodig heeft om optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van scholieren.

Schilder voor de onderwijssector: een heldere kijk op kleurgebruik

Al jaren hebben wij ervaring met de onderwijssector. We kennen deze branche als geen ander en weten wat leerlingen en studenten nodig hebben voor een optimale beleving. Wij zijn ervan overtuigd dat de ruimtelijke omgeving kan bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen en studenten. Daar is gedegen kennis van kleur voor nodig. Zorgvuldig uitgedacht kleurgebruik ondersteunt namelijk de functie van een gebouw en kan zelfs bijdragen aan betere leerprestaties of een hogere productiviteit. 

Bovendien kennen wij de uitdagingen waar de onderwijsbesturen voor staan. Budgetten krimpen, waar de inspectie-eisen strenger worden. Aan u de taak om de kwaliteit van uw huisvesting te verbeteren en uw exploitatiekosten te verlagen. Als vaste onderhoudspartner denken we graag met u mee en gaan we op zoek naar slimme oplossingen.

Schilder voor de onderwijssector: zo min mogelijk overlast

Vanzelfsprekend begrijpen wij dat de leerlingen en docenten van uw onderwijsinstelling gebaat zijn bij zo min mogelijk overlast. Ook daarin denken we graag met u mee. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat zij geen hinder van onze werkzaamheden ondervinden en zullen ons werk zo veel mogelijk buiten de reguliere schooltijden uitvoeren.

Het volledige onderhoud van uw onderwijsinstelling

Wij zijn uw partner voor al het onderhoud aan de gebouwschil. Onze integrale aanpak biedt veel voordelen. Zo organiseren we alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en heeft u als opdrachtgever één vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. 

Meer weten over samenwerken met Guldie?

Heeft u een vraag of wilt u meteen een offerte aanvragen? Laat het ons weten, we komen graag met u in contact.

Stel een vraag Vraag een offerte aan