Keurmerken en certificaten

Guldie werkt veilig. Die veiligheid geldt voor u, uw klanten en voor onze medewerkers. Die veiligheid wordt geborgd doordat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn.

 

Als OnderhoudNL Garantiebedrijf levert Guldie optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. De kwalificatie geldt voor de expertises schilderwerk, onderhoud, metaalconservering en glaszetten. Daarvoor hebben onze medewerkers de vak- en bedrijfstechnische diploma’s, een voorwaarde van de OnderhoudNL Garantie. Guldie Vastgoedonderhoud is aangesloten bij de branchevereniging OnderhoudNL. Hierdoor blijven we goed op de hoogte van ontwikkelingen in de sector. En we bouwen we via deze vereniging nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden op. Ook deze participatie draagt bij aan onze kwaliteit.

Sikkens Partners In Business biedt een platform aan aan de Nederlandse schilder-ondernemer waar kennis, talent, passie en deskundigheid centraal staan. De activiteiten zijn gericht op kennis- en kennissenuitwisseling.

Hare Majesteit Koningin Beatrix heeft het predicaat ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ toegekend aan Guldie, tijdens het 100-jarig bestaan in 1990. Een bijzondere kroon op ons werk. U kunt van ons dus Koninklijke kwaliteit verwachten. De intensieve samenwerking met onze ketenpartners, ons vakmanschap en de uitstekende communicatie met opdrachtgevers en gebruikers zijn daar het bewijs van. 

De Schildersvakopleidingen werken samen in de sector Opleidingen van de ondernemersorganisatie OnderhoudNL. Guldie is betrokken als participant en biedt leerlingen van de Schildersvakopleiding Amersfoort een werkplek.