Zo mooi kan kennis zijn

Alle
ruimte
voor
nieuws

Onze gespecialiseerde schilders in het zonnetje

Het gouden randje

Schilderwerk is totaalonderhoud. Het voegt zoveel meer toe dan verf alleen. Dat betekent dus ook dat er veel meer bij komt kijken dan enkel de kwast in de hand nemen. Een gebouw onderhouden, verfraaien en blijvend verbeteren vraagt om een professionele partner die meedenkt, beschermt en ontzorgt. Juist daarom zijn specialisten onmisbaar. Experts met uitgebreide en up-to-date kennis, scherp oog voor de eindgebruiker en liefde voor het vak. Met andere woorden: echte vakmannen! Zij geven hun bedrijf dat gouden randje.

Voor wat, hoort wat

Specialisten komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Dat vraagt om een investering. Kennis op peil houden, de nieuwste technieken in de vingers krijgen, blijven groeien en ontwikkelen… Allemaal zaken die nodig zijn om van schilders vakmensen te maken én ze te behouden. Een investering die we graag doen. We zijn maar wat blij met onze vakmensen en geven daar ook graag voor terug. Daarom investeren we in hen. Bijvoorbeeld door middel van onze Guldie vakschool - een modern platform met een breed pakket aan opleidingen. Daarnaast krijgt iedereen in de praktijk goede begeleiding van de juiste leermeesters. Zo houden we het werk leuk en uitdagend voor al onze medewerkers. Van de leerling-schilders tot de ervaren onderhoudsspecialisten. Iedereen heeft de ruimte om zich te blijven ontplooien.

Resultaatgericht samenwerken

Met ons gecombineerde specialisme en enthousiasme hebben we samen al flink wat mooie projecten mogen realiseren. Meer comfort, uitstraling en waarde voor allerlei gebouwen. Van de herontwikkeling van een onderwijsinstituut tot een meerjarenonderhoudsplan voor een appartementencomplex. Van een monumentale boerderij renoveren tot een kantoorpand restylen. Geen uitdaging die wij niet aangaan en geen opdracht waar we geen plezier aan beleven. Niet voor niets hebben wij in 1990 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen ontvangen. Een getuigenis van onze rijke geschiedenis en onze onberispelijke handelswijze. Zonder onze medewerkers was dat niet mogelijk geweest. Onze dank voor al hun tomeloze inzet en bevlogenheid!

Meer weten over onze bevlogen specialisten? Neem dan contact met ons op.


Meer weten over ons vak?

Heeft u een vraag over Guldie of over ons werk? Laat het ons weten!