Geef je schoolgebouw een nieuwe look

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk’, zo luidt (de vertaling van) een veelgebruikt Engels gezegde. Een eerste indruk is ontzettend belangrijk, daar zijn we ons allemaal wel van bewust. Toch doen we er vaak niét genoeg aan… Gelukkig is er de winterschilder, die het laten uitvoeren van schilderwerk nog aantrekkelijker maakt.

Te weinig aandacht voor het uiterlijk

Kijk maar eens naar sommige bedrijfspanden, zorginstellingen of schoolgebouwen. Stuk voor stuk locaties waarbij er vaak te weinig aandacht wordt besteed aan het uiterlijk. En dat terwijl we over dit soort plekken meestal een besluit nemen op basis van ons eerste gevoel, dat weer voornamelijk bepaald wordt door hoe het eruitziet.

Verslonst, grauw en verschoten

Denk er maar eens over na: als u van plan bent om zaken te doen met een andere partij dat beschikt over een verslonst, oud pand, dan zult u zich waarschijnlijk bedenken. Hetzelfde geldt voor de zorginstelling: als u hiernaar op zoek gaat, dan kiest u vermoedelijk niet voor de instelling met de grauwe, verschoten muren en de gebladderde raam- en deurkozijnen.

De wonderen van een likje verf

Maar… Een goede eerste indruk is nérgens zo belangrijk als bij een schoolgebouw. Het maken van een schoolkeuze is vaak een ingewikkeld proces en wordt ingegeven door bijvoorbeeld de resultaten, de begeleiding en de grootte van de klassen. Een uitgebreid aanbod maakt de keuze vaak nog ingewikkelder, waarbij de sfeer en uitstraling van de school juist doorslaggevend kunnen zijn.

Hoe jammer zou het zijn als het hierop stukloopt? Tenslotte: voelt de school van binnen warm en aangenaam aan, dan is de kans groot dat zowel ouder als kind snel overstag zullen gaan. Is dat niet het geval, dan zal hun keus al snel op de ‘concurrent’ vallen.

Maak uw schoolgebouw weer meesterlijk mooi

Zo ziet u als schooldirecteur, zonder het door te hebben, weer een leerling aan uw neus voorbijgaan. Ontzettend zonde eigenlijk, zeker wanneer dit met een minimale investering voorkomen had kunnen worden. Daarom biedt Guldie u graag de kans om hier iets aan te doen. Wat dacht u ervan? Tijdens de voorjaarsvakantie, bijvoorbeeld, zijn de deuren van de school gesloten: een mooi moment om de ervaring en kennis van Guldie te benutten. Profiteer daarnaast van onze flexibiliteit tijdens vakantieperiodes; alles om ervoor te zorgen dat uw schoolgebouw weer meesterlijk mooi erbij staat. 

Ja, ik wil profiteren