Zo mooi kan kennis zijn

Alle
ruimte
voor
nieuws

6 voordelen van een winterschilder

Voordelen winterschilder #1: Een fris begin van het jaar

Rommel opruimen en een frisse omgeving creëren. Het is een veelgehoord voornemen aan het begin van het jaar. Met een winterschilder zet u dit voornemen meteen om in actie en kunt u bij wijze van spreken op 2 januari beginnen met opruimen en weggooien, zowel binnen als buiten. Wij zorgen vervolgens voor een mooie verflaag die uw woning bovendien op en top beschermt. We verzorgen daarnaast een passend kleur- en (bij binnenwerk) interieuradvies én organiseren het uit- en inruimen van de ruimtes. Naast schilderwerk kunnen we tevens het volgende voor u oppakken:

Zo helpen we u om het nieuwe jaar goed te beginnen, in een frisse omgeving!

Voordelen winterschilder #2: schilderen in de winter, genieten in de zomer

Tegen de tijd dat het beter weer wordt, bent u al klaar met uw onderhoud. U kunt dan lekker genieten van de lente en zomer, hoeft niet tegen een steiger aan te kijken en heeft geen onderhoudsmensen over de vloer.

Voordelen winterschilder #3: het is ons specialisme

Onze onderhoudsspecialisten zijn opgeleid in het 4-seizoenenonderhoud. Dat betekent dat zij bij de uitvoering van hun werkzaamheden voortdurend rekening houden met de omstandigheden. De vakmannen van Guldie meten omstandigheden als temperatuur en relatieve luchtvochtigheid en stemmen daar het materiaal en de gereedschap op af. Zo kunnen we u kwaliteit van het hoogste niveau garanderen. Ook in de winter.

Voordelen winterschilder #4: u bent maatschappelijk betrokken

Vroeger waren veel schilders in de winter veroordeeld tot de WW, iets wat zij zelf meestal als een groot nadeel van het vak ervoeren. Als opdrachtgever die bewust kiest voor een winterschilder draagt u aan feite bij aan het voorkomen van seizoenswerkloosheid en bent u dus maatschappelijk betrokken bezig. En daar zijn onze vakmensen maar wat blij mee.

Voordelen winterschilder #5: sneller aan de slag

Doorgaans geldt dat we het in de winter minder druk hebben. Wij kunnen u dus sneller van dienst zijn. Benieuwd op welke termijn onze vakmannen voor u aan de slag kunnen? Neem gerust contact op, we vertellen het u graag.

Voordelen winterschilder #6: het prijskaartje

Ook niet geheel onbelangrijk: in de winter kunnen we scherpere tarieven aanbieden. De korting kan zelfs oplopen tot 20%! 


Meer weten over ons vak?

Heeft u een vraag over Guldie of over ons werk? Laat het ons weten!